Home » Kammetjes Workshops

Kammetjes Workshops. 

Kammetjes Workshops worden gehouden in groepen. Een groep bestaat minimaal uit 6 personen. De prijzen staan vermeld per persoon inclusief de workshop middelen. U krijgt een versnapering en 1 drankje en verder is er koffie en thee naar keuze. 
Deze workshops zijn ook te volgen voor mensen met een lichamelijke beperking. 
De leeftijd van de groep kan al vanaf 8 jaar. Of als er een andere leeftijd staat aangegeven bij de workshop beschrijving. 
U kunt zich inschrijven door genoeg plaatsen aan te schaffen via de site, daarna nemen we contact met u op over de gewenste data. 
Mocht u vragen hebben over onze Workshops belt u dan naar Het Kammetje 06-48142653 

Workshop Snuffel matten maken 

Deze workshop Snuffelmatten maken is een leuke bezigheid voor jong en oud. 
U gaat met minimaal 6 mensen een snuffelmat maken met slierten fleece. U kunt van te voren opgeven welke kleuren elke cursist wenst. Per mat kunt u 2 kleuren opgeven. 
Onder het genot van versnaperingen en een drankje en koffie en thee naar keuze is het een gezellige bezigheid met elkaar. 
De snuffelmat kan na afloop meegenomen worden en gebruikt worden voor hond, kat en of konijn. Verstop er de droge brokjes in en laat uw huisdier de brokjes zoeken. Succes verzekerd. 
Leuk voor verjaardag feesten, vrijgezellenfeestje en of vrienden Of vriendinnen party. 

Workshop Snuffelmatten maken 

voor 6 personen. 

bent u niet met 6 personen dan kunt u toch inschrijven en wachten tot er meerdere klanten zich inschrijven tot er een groep van 6 gevormd kan worden. Op de site wordt duidelijk aangegeven hoeveel mensen er wachten op een groep. 

(in Corona tijd is de wettelijke verplichting van het RIVM van toepassing 1,5 meter van elkaar af, bent u of iemand in uw huishouden grieperig of verkouden dient u de afspraak te wijzigen) 

Prijs is per persoon. 
Of per groep van 6 

 

geeft u gelijk de wensen kleur van de groep aan. 

Workshop snuffel bal maken 

Deze workshop Snuffel ballen  maken is een leuke bezigheid voor jong en oud. 
U gaat met minimaal 6 mensen een snuffel bal maken met slierten fleece. U kunt van te voren opgeven welke kleuren elke cursist wenst. Per bal kunt u 3 kleuren opgeven. 
onder het genot van versnaperingen en een drankje en koffie en thee naar keuze is het een gezellige bezigheid met elkaar. 
De snuffel bal kan na afloop meegenomen worden en gebruikt worden voor hond, kat en of konijn. Verstop er de droge brokjes in en laat uw huisdier de brokjes zoeken. Succes verzekerd. 
Leuk voor verjaardag feesten, vrijgezellenfeestje en of vrienden Of vriendinnen party. 

Een workshop Snuffel Bal maken. 
versnapering en een drankje en keuze uit koffie en thee samen met de benodigde materialen om de snuffel bal te maken zijn inclusief. 
u dient wel voor elke cursist de 3 kleuren door te geven. 

denkt u aan de Corona regels die wettelijk zijn vastgesteld door het RIVM. Blijf 1,5 meter bij elkaar vandaan een als u of iemand in uw huishouden grieperig of verkouden is blijf dan thuis! 

prijs is per persoon 

groep prijs 6 personen