Home » Dieren denk spel verhuur

Dieren denk spel verhuur

Dieren Denk Spel Verhuur is begonnen vanuit de vraag naar denkspellen van klanten uit onze Trimsalon Het Kammetje. 

Een denkspel kun je aanbieden aan honden, katten en konijnen om hun hersens bezig te houden. Het is belangrijk om een huisdier fysieke beweging aan te bieden maar het is ook van belang om ze mentaal uit te dagen. Balans in een dieren leven is van belang voor de gezondheid van je huisdier. Samen spelen zorgt voor een goede band. Het houdt het dier actief en geeft het iets te doen zodat het zich niet verveelt.

Tijdens het spel leert het dier zich aan de regels te houden en verbeterd het de sociale vaardigheden. Het kan een dier ook meer zelfvertrouwen geven als men het dier een puzzel aanbied. 

Om te profiteren van het gebruik van denk spellen is het van belang dat u bewust met uw dier speelt. Niet elk spel is verstandig bij elk dier. Bij elk spel horen spelregels en sommige spellen kunt u beter niet doen omdat ze niet veilig voor u zijn of voor het dier. 

Denk spellen vragen veel hersenwerk en concentratie en beiden vragen veel energie. 

Het voordeel is dat hersenwerk ook mogelijk is als de hond niet zo fit is, te oud is, slecht te been is of moet herstellen van een ingreep waardoor het niet fysiek mag inspannen. 

 

Advies:

1. Houdt het spel eerst makkelijk zodat het dier succes heeft en het leuk vind. Maak het spel dan steeds moeilijker. Wissel het vooral af. 

2. Gebruik niet te veel snacks met veel calorieën om te belonen. En als je beloont met snacks moet u de hoeveelheid voer wat u het dier geeft over 24 uur verminderen met de hoeveelheid snacks. Tip: gebruik i.p.v. snacks bijvoorbeeld het eigen brokvoer.

3. Blijf altijd toezicht houden terwijl het dier met de puzzel bezig is, veiligheid voorop! 

4. Voor elk spelmoment geldt: ga niet langer dan 30 minuten door. Haal het speelgoed weg na 30 minuten.

5. Was het spel af met een vochtige doek en laat het drogen als het van hout is. Kunststof materialen kunt u afwassen onder de kraan en goed afdrogen. 

6. Speel nooit met uw dier vlak na het eten. Wacht minimaal een uur tot na het eten met welk spel dan ook. Zo voorkomt u een maagtorsie (maagdraaiing) 

Verhuur van Spellen:

Hoe gaat het verhuren in zijn werk?

1. U selecteert een spel in een categorie naar keuze. Categorieën naar moeilijkheidsgraad wordt bij ons aangeduid met cijfers.

2. U selecteert een huur periode. Een minimale huurperiode is 1 week. 

3. U betaald een borg vanaf 25€ per spel. Deze krijgt u natuurlijk terug mits het spel in goede staat is en schoon terug gebracht wordt.

4. Als u alles afgerekend heeft dan kunt u op afspraak het spel komen afhalen (in overleg kunnen we ook bij u bezorgen omgeving Amstelveen.) 
Afhaaladres is: 

Het Kammetje, De Weteringsbrugmolen 65, 1188 GW Amstelveen 

5. Na de verhuur periode kunt u besluiten om nog langer te huren of om het spel terug te brengen of om te wisselen voor een ander spel. Het langer huren dan uw afgesproken huurperiode kan alleen in overleg met Het Kammetje. 

6. Brengt u het spel schoon en heel terug? Dan krijgt u uw borg teruggestort op uw rekening. 

7. Wilt u anderen helpen kiezen? Maak dan een leuke review over het spel en laat een reactie onder het gehuurde spel achter. 

 

 

Categorie 1 denkspel honden 

Categorie 2 denkspel honden 

Categorie 3 en hoger denkspel honden 

denkspellen voor katten 

denkspellen voor konijnen